Роман Навроцький: "Ворог користається дружелюбністю і толерантністю українського народу"

Роман Навроцький: "Ворог користається дружелюбністю і толерантністю українського народу"

24.03.14 09:37 0 811
Керівництво США, Європи та більшості цивілізованих держав світу спільно з духовенством цих країн засуджує дії російського Президента та закликає його зупинити анексію Криму. Утім, Кремль відмовляється чути і враховувати будь-які поради та рекомендації. Що далі, тим на більшу територію нашої держави зазіхає. Москва фактично йде по головах, аби тільки приєднати частину України до Росії, і у цій ситуації, коли ні представники України, ні світу не можуть достукатися до Путіна, залишається сподіватися лише на те, що коли-небудь прокинуться його співвітчизники.

Напевно, якби частину Росії спробувала привласнити інша країна і для цього закинула туди свої війська та спецтехніку, то Путін би відразу вдався до жорстких дій і не дозволив окупувати російські землі. Ми ж – мирний народ, який ніколи ні на кого не нападав, і тому до кінця сподіваємося на вирішення конфлікту без людських жертв, проте, як бачимо, дружелюбністю і толерантністю українського народу користуються наші вороги. Час нам зрозуміти, що доброзичливість і поступливість у відносинах із Росією – це не ті риси, які ми повинні проявляти у сьогоднішній ситуації, яка склалася в Україні.

Ми маємо бути чіткими у своїх планах і діях. Такий приклад нам подав командир флагмана ВМС України фрегата "Гетьман Сагайдачний", який без застосування зброї, але рішучими кроками, змусив відступити російські кораблі, що у Чорному морі незаконно намагалися перетнути український кордон.

Українці спільно з кримськими татарами, які мешкають у Криму, мають без остраху й небезпеки жити на рідній землі – на півострові. Автономна Республіка Крим багато років поспіль є батьківщиною для людей різних національностей, але разом з тим усі вони живуть там як одна велика сім'я, дбають про свою територію і не уявляють свого життя деінде. Та через мрію Путіна збудувати велику могутню Російську імперію шляхом загарбництва, на жаль, кримці з власного досвіду знають, що таке бути біженцями. Чимало людей з республіки вже виїхали і наразі прагнуть покинути межі півострова ще 25 тисяч осіб.

Ніхто не має права виганяти господаря з його дому, ніхто не має права змушувати мирних людей збирати речі і тікати зі своїх осель. Ми господарі на своїй землі, тож за потреби маємо це демонструвати.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Українські десантники ...

КОМЕНТАРІ