У Львівській області Ірина Сех звернулася до Уряду з проханням розробити механізм захисту переселених кримчан

У Львівській області Ірина Сех звернулася до Уряду з проханням розробити механізм захисту переселених кримчан

24.03.14 13:24 0 758
Голова Львівської облдержадміністрації Ірина Сех звернулася до Кабінету Міністрів України з проханням розробити механізм розв’язання проблемних питань громадян, які були змушені тимчасово переселитися з південно-східних областей України та АР Крим.

Про це вона повідомила під час зустрічі в облдержадміністрації із заступником голови Меджлісу кримськотатарського народу Асланом Умеровим.

Голова ОДА зазначила, що наразі зусиллями місцевої влади та громадськості вдається подбати про соціально-побутове забезпечення кримчан, які приїхали на Львівщину. Однак, зважаючи на ситуацію на півострові після проведення так званого референдуму, виникають проблеми, які можливо розв’язати тільки на рівні центральної влади.

«Кримчани, які до нас приїхали, хочуть зберегти українське громадянство, також у декого є бажання отримати реєстрацію на теренах Львівщини чи іншої області, в яку вони переїхали. Стикаємося із проблемою призначення соціальної допомоги і пенсій у випадках, якщо немає підтверджуючих документів та особових справ одержувачів. Для врегулювання таких моментів необхідно розробити механізм на рівні Кабінету Міністрів України», – зазначила Ірина Сех.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельниччина: на ...
Наступна новина: Рівненська область: ...

КОМЕНТАРІ