Вихованці Тернопільської ДЮСШ «Екстрім» знову найкращі

Вихованці Тернопільської ДЮСШ «Екстрім» знову найкращі

24.03.14 13:54 0 774
На гірськолижному курорті «Буковель», що на Івано-Франківщині, тривали змагання зі сноубордингу за програмою чемпіонатів України серед юнаків, юніорів та дорослих, а також 2 етап Кубку України.

Сноубординг розвивається у ряді регіонів України: місто Київ та Київська область, Львівська, Івано-Франківська, Харківська та Тернопільська області.

Отже, за підрахунками командної першості, тернополяни на цих змаганнях були найкращими серед юніорів та юнаків, а дорослі спортсмени у командній боротьбі поступилися лише сноубордистам з Києва.

Тернопільська ДЮСШ «Екстрім» (директор Володимир Савович Ліщук) також була найкращою в Україні з-поміж одинадцяти спортивних шкіл, які вчать дітей цьому зимовому виду спорту.

В змаганнях 2 етапу за Кубок України тернополяни також перемогли у командній першості. Набравши 1214,0 очок, наші земляки випередили киян.

Спортивна школа «Екстрім» - знову найкраща в Україні, її результат – 864,00 очок. На другому місці – ДЮСШ «Вікторія» м. Київ – 446,0 очок. І на третьому місці – ДЮСШ «Буковина» Івано-Франківської області – 444,0 очки.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненська область: ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ