У Львові "Студентська Свобода" провела ходу в пам'ять про Дмитра Чернявського

У Львові "Студентська Свобода" провела ходу в пам'ять про Дмитра Чернявського

24.03.14 12:53 0 832
22 березня 2014 року у Львові відбулася поминальна хода на честь Дмитра Чернявського – прес-секретаря Донецької обласної організації ВО "Свобода", який загинув від рук українофобів під час мирної акції соборності у Донецьку. В акції взяло участь близько двох сотень активістів "Студентської Свободи" та молодіжного об'єднання Львівський Евромайдан.

Активісти пройшли із запаленими лампадками від пам'ятника Жертвам комуністичних репресій до меморіалу Героям Небесної Сотні, що на Львівському Майдані. Далі відбулася панахида за загиблим героєм.

"Революція гідності ще не завершилася. За потуранням місцевої міліції путінські посіпаки забрали життя в людини, яка просто любила свою Батьківщину та розмовляла рідною мовою. Покараними повинні бути не лише безпосередні виконавці злочину, а й ті, хто своєю діяльністю чи бездіяльністю підтримує сепаратистські провокації в Донецьку", – сказав у виступі керівник Львівської "Студентської Свободи" Андрій Пшик.

" минає 9 днів, відколи Дмитра Чернявського немає серед нас. Його, учасника мирної акції в Донецьку на підтримку цілісності української держави, представники прокремлівських сил убили холодною зброєю. Ми не забудемо їм цього. І ми зобов'язані втілити ті ідеали, заради яких Дмитро та Небесна сотня віддали свої життя", – зазначив координатор Львівського Евромайдану Василь Молдован.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Криму 29 березня - ...
Наступна новина: На місцевих виборах у ...

КОМЕНТАРІ