На Тернопіллі кращого за професією обирали серед розшуківців

На Тернопіллі кращого за професією обирали серед розшуківців

24.03.14 16:32 0 656
В обласному управлінні внутрішніх справ відбувся ІІ-й етап конкурсу на визначення кращого за професією серед атестованих працівників карного розшуку. До участі в конкурсі з районів були делеговані провідні фахівці цієї служби, котрі мають високі показники у службовій діяльності та позитивні оцінки зі службової підготовки.

Професіоналізм та вміння конкурсантів оцінювала спеціально створена комісія, яка за підсумками випробувань і мала визначити кращого за професією.

Вісімнадцять оперативників із завзяттям приступили до виконання поставлених завдань. Спочатку було проведено тестування з функціональної, загальнопрофільної підготовки і тактики дій.

Змагання з вогневої підготовки проводились в тирі обласного управління, де учасники конкурсу змагались у влучності та вправності володіння табельною вогнепальною зброєю.

Завершальним етапом конкурсу була фізична підготовка. Конкурсанти показали гідні результати на біговій доріжці, під час відпрацювання прийомів рукопашного бою та виконали норматив з підтягування.

За підсумками проведення конкурсу кращим за професією став оперативник карного розшуку Збаразького райвідділу міліції Ігор Зарічний. Другий результат - у розшуківця з Тернопільського міськвідділу Володимира Осадчука. Трійку лідерів замкнув працівник карного розшуку Борщівського райвідділу міліції Роман Семенчук.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ужгородські міліціонери ...
Наступна новина: Погба: У Бразилії збірну ...

КОМЕНТАРІ