На Буковині тривають спеціальні заходи, спрямовані на протидію можливим екстремістським угрупованням

На Буковині тривають спеціальні заходи, спрямовані на протидію можливим екстремістським угрупованням

25.03.14 10:18 0 984
Цими вихідними правоохоронці вилучили у буковинців п’ять одиниць вогнепальної зброї та близько 80 набоїв.

Серед вилученої зброї: пістолет «МЕ 8 Police» з магазином, пістолет «Браунінг» калібру 8 мм з магазином, газовий пістолет з можливістю стрільби патронами травматичної дії калібру 9 мм, 2 обрізи мисливської гладкоствольної рушниці калібру 16 мм та одна мисливська рушниця. Також працівники міліції вилучили 11 набоїв калібру 12 мм, обойму від пістолета з 8-ю патронами калібру 9 мм, 22 набої калібру 7,62 мм та 37 набоїв калібру 5,6 мм.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Нагадуємо, що у зв’язку із ускладненням оперативної ситуації в Україні та можливими проявами тероризму і сепаратизму на території Буковини проводяться спеціальні заходи, спрямовані на протидію можливим екстремістським угрупованням.

Тож УМВС України в Чернівецькій області звертається до усіх мешканців та гостей краю з проханням зберігати спокій та з розумінням ставитися до вимог правоохоронців щодо перевірки документів, речей та огляду транспортних засобів.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Росія запровадила санкції ...

КОМЕНТАРІ