Буковинські міліціонери встановили особу зловмисниці, яка обікрала далекобійника

Буковинські міліціонери встановили особу зловмисниці, яка обікрала далекобійника

25.03.14 14:17 0 733
Жіночка поцупила з автомобіля 54-річного мешканця Дніпропетровської області 3 тисячі гривень. Однак далеко не втекла, її по «гарячих слідах» затримали співробітники Вижницького райвідділу міліції.

Як з’ясувалося, 23-річна жителька Хмельницької області займалася проституцією. До водія вантажівки підсіла ще в Дунаївцях. Приїхавши у Вижницю, жінка вирішила попрощатися із новим знайомим, прихопивши з собою його заощадження.

Із краденими грішми жінка вирушила до крамниць, аби поновити свій гардероб. Після шопінгу жіночка підсіла в автомобіль до жителя Івано-Франківської області. Можливо, це була б наступна жертва підприємливої хмельничанки, та завдяки працівникам міліції її злочинні дії були припинені.

Як розповів начальник Вижницького райвідділу міліції Петро Токар, встановити особу зловмисниці допомогли відеокамери, які розміщені на території торгової бази у Вижниці.

Також встановлено, що хмельничанка раніше вже притягалася до кримінальної відповідальності за несплату аліментів та позбавлена батьківських прав на двох своїх дітей.

Наразі стосовно зловмисниці відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Також жінку притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.181-1 (Зайняття проституцією) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Крім цього, зловмисницю перевіряють на причетність до скоєння інших злочинів на території України.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міністерство культури ...
Наступна новина: Пенсійний Фонд України у ...

КОМЕНТАРІ