У Луцьку понад 40 підприємств, фермерів та власників особистих селянських господарств продавали с/г продукцію за доступними цінами

У Луцьку понад 40 підприємств, фермерів та власників особистих селянських господарств продавали с/г продукцію за доступними цінами

25.03.14 08:38 0 698
Минулими вихідними в Луцьку на вул. Єршова поблизу торгового комплексу «Глобус» відбувся черговий сільськогосподарський ярмарок «Село – місту». Для потреб покупців свою продукцію презентували майже півсотні волинських підприємств, фермерів та власників особистих селянських господарств за доступними цінами.

Зокрема, м’ясо свинини усі охочі могли придбати за 30-35 грн/кг, сало - 18-25 грн/кг. Любителі твердих сирів мали змогу придбати цей продукт за 60-66 грн/кг, стільки ж вартувало й масло.

Ціни на живу риба коливалась від 17 до 29 грн/кг. За десяток яєць покупцям довелося платити 8-9 грн.

Продовольчу картоплю цього дня реалізовували за 4-5 грн/кг, а насіннєву – 6-8 грн/кг. Бажаючим купити моркву, необхідно було заплатити 3-4 грн/кг. Столовий буряк фермери реалізовували за 3-4 грн/кг, капусту – за 3,5 грн/кг, а цибулю - за 6-7 грн/кг.

Яблука на ярмарку продавали від 3 до 7 грн/кг. Стабільною була ціна на борошно – 4,60 грн/ кг. Цукор купували за 8,20-8,40 грн/кг. Майже у стільки вартувала гречка. На три гривні менше від кілограма гречки платили за рис та макаронні вироби – 5,50-6 грн/кг.

Також покупцям було запропоновано широкий вибір молочних, ковбасних, горілчаних виробів, пресерв та продуктів домашньої консервації.

Тут же відбувся і ярмарок з реалізації насіння, засобів захисту рослин, агрохімікатів та с/г знарядь, саджанців плодових дерев та кущів.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині визначено ...
Наступна новина: В Закарпатській області у ...

КОМЕНТАРІ