Лучани гідно виступили у Відкритому Кубку Волинської області з пішохідного туризму в закритих приміщеннях

Лучани гідно виступили у Відкритому Кубку Волинської області з пішохідного туризму в закритих приміщеннях

25.03.14 08:05 0 749
23 березня у місті Ківерці в приміщенні ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 відбувся другий етап Відкритого Кубку Волинської області з пішохідного туризму в закритих приміщеннях.

Учасники змагань мали можливість продемонструвати свої вміння та навички з пішохідного туризму на дистанції «Смуга перешкод». На дистанціях ІІ та ІІІ класу змагалось 37 команд з районів та міст Волинської області. Загалом у змаганнях взяло участь 111 спортсменів.

Місто Луцьк у змаганнях представили команди міського центру туризму, спорту і краєзнавства учнівської молоді Луцької міської ради та ЗОШ І-ІІІ ступенів № 13.

На дистанції змагань ІІІ класу «Смуга перешкод» перемогу здобула команда господарів змагань з міста Ківерці. Друге місце дісталось команді міського центру туризму, спорту і краєзнавства учнівської молоді Луцької міської ради в складі: Климчук Анни (ЗОШ І-ІІ ст. № 11 - колегіум, тренер Войтович В.М.), Тимощука Дмитра (ЗОШ І-ІІІ ст. № 13, тренер Волинець Я.Ю.) та Шевчука Антона (ЗОШ І-ІІІ ст. № 20, тренер Єрко А.В.). Третє місце посіла команда Ківерцівської станції юних туристів.

На дистанції змагань ІІ класу перемогу виборола команда Ківерцівської станції юних туристів. А команда Луцької ЗОШ І-ІІІ ст. № 13 здобула 17 місце з 30 команд.

Переможці були нагороджені грамотами та призами управління освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації, медалями та дипломами Центру туризму, спорту та екскурсій управління освіти і науки облдержадміністрації.

Управління освіти Луцької міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: ...
Наступна новина: В області успішно ...

КОМЕНТАРІ