В Луцьку науково-практичний семінар в ЗОШ № 11

В Луцьку науково-практичний семінар в ЗОШ № 11

25.03.14 10:50 0 901
20 березня Луцька загальноосвітня школа №11-колегіум гостинно приймала учасників обласного науково-практичного семінару за участю методистів та спеціалістів відділів освіти з теми «Технології профільного навчання за спортивним напрямом» (профіль «туризм»).

Відкривав семінар методист відділу виховної роботи Волинського інституту післядипломної освіти Олег Дикий, який ознайомив учасників з програмою роботи та про особливостями організації профільного навчання за спортивним напрямом.

Директор ЗОШ № 11 Марія Мороз ознайомила присутніх з спортивно-матеріальною базою школи, традиціями, методами та формами роботи закладу.

Із повідомленням тематики наукових досліджень в рамках співпраці Інституту фізичної культури СНУ ім. Лесі Українки і загальноосвітніх навчальних закладів виступила Тетяна Гнітецька, кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцент кафедри теорії та методики фізичного виховання Інституту фізичної культури СНУ.

Інформацію про роль позашкільного навчального закладу туристсько-краєзнавчого напряму в системі профільного навчання за профілем «Туризм» доніс до уваги аудиторії директор центру туризму і краєзнавства Луцької міської ради Андрій Єрко.

У практичній частині семінару керівник гуртків міського центру туризму і краєзнавства Ірина Войтович поділилася досвідом реалізації занять зі «Спортивного орієнтування» та «Спортивного туризму» у процесі профільного навчання за спортивним напрямом.

Присутні мали можливість оглянули виставку методичного та програмно-нормативного забезпечення профільного навчання та нагороди, здобуті вихованцям закладу в змаганнях з туризму.

Управління освіти Луцької міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У філармонії до 25-річчя ...

КОМЕНТАРІ