В Луцьку члени профільної депутатської комісії підтримали зміни до бюджету

В Луцьку члени профільної депутатської комісії підтримали зміни до бюджету

25.03.14 18:41 0 726
24 березня, відбулось засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів. У її роботі взяли участь депутати Олег Чернецький, Сергій Григоренко, Антон Сосновський та Юрій Корольчук.

З-поміж інших питань порядку денного, депутати розглянули проект рішення щодо внесення змін до рішення міської ради від 07.02.2014 № 53/3 «Про бюджет міста Луцька на 2014 рік».

Заступник начальника управління фінансів та бюджету Людмила Гаврилевська поінформувала присутніх, що у зв’язку з прийняттям постанови Кабінету Міністрів України, субвенції у сумі 40 млн грн, що мали надійти з державного бюджету на соціально-економічний розвиток міста, поки ще не надійшли. Тож, відповідно до проекту рішення, пропонується зменшити видатки на виготовлення проектно-кошторисної документації у закладах освіти, капітального ремонту фонтану у центрі міста, придбання звукового обладнання та «одягу сцени» Будинку культури мікрорайону Вересневе. А за рахунок цих коштів збільшити видатки на реконструкцію ДНЗ № 25 та системи опалення дитячої художньої школи.

Також вільні залишки коштів у суму 60 тис. грн спрямувати департаменту житлово-комунального господарства на відновлення насаджень дерев, кущів, газонів та квітників.

Окрім цього, у зв’язку з необхідністю проведення робіт з видалення аварійних дерев, створення та догляд за насадженнями на територіях загальноосвітніх навчальних закладів пропонується збільшити видатки управлінню освіти в сумі 10,0 тис грн, виконавчому комітету на відновлення і підтримання сприятливого режиму річок в сумі 20 тис. грн.

Жваве обговорення викликало питання щодо будівництва світлофорів у м. Луцьку. Зокрема, мова йде про встановлення світлофорів на вул. Шевченка та Стрілецькій. Проте, за словами заступника міського голови Лариси Сокловської, для встановлення об’єкта на останній вулиці – немає погодження від Львівської залізниці.

Після обговорень депутати вирішили звернутися до міського голови Миколи Романюка, аби він взяв під особистий контроль вирішення ситуації із встановленням світлофора на перехресті вулиці Стрілецької та Героїв УПА.

Депутати підтримали запропонований проект рішення з врахуванням зазначених змін.

Окрім цього, без обговорень члени комісії підтримали проекти рішень «Про обрання секретаря міської ради», «Про внесення змін до рішення міської ради від 25.11.2010 №1/5 «Про затвердження персонального складу виконавчого комітету міської ради», «Звіт про роботу першого заступника міського голови», «Про внесення змін до міської Програми підтримки дітей, молоді, жінок та сім`ї до 2015 року» та ряд інших.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині знищили 128 ...
Наступна новина: Зухвалий грабіж хмельницькі ...

КОМЕНТАРІ