Закарпаття: в один день дві аварії сталися на Великоберезнянщині

Закарпаття: в один день дві аварії сталися на Великоберезнянщині

25.03.14 13:18 0 781
«Тихіше їдеш - далі будеш», - каже народна мудрість. Переконані в цьому і даїшники Перечинщини. Саме цей образний вислів, на їх думку, має слугувати девізом водіям - учасникам дорожнього руху. Плачевні приклади з їх професійної практики показують, що нехтуючи цим гаслом, можна знайти клопоту і собі, і другим.

Саме так сталося одного весняного ранку на автодорозі поблизу села Мирча Великоберезнянського району. Керуючи власним автомобілем водій, житель обласного центру, став учасником дорожньо-транспортної пригоди. Чоловік не обрав безпечної швидкості руху, проігнорував інформаційний знак «Напрямок повороту» і, як наслідок, не впоравшись з керуванням на повороті, злетів у кювет. Автомобіль перевернувся гори дригом. На щастя, ужгородець не отримав жодних тілесних ушкоджень. Більше того, він додумався зняти з свого чотириколісного друга номерні знаки і зник в невідомому напрямку. На місце події виїхали Перечинські правоохоронці. Небагато часу їм знадобилося, аби встановити власника автомобіля.

Порушника притягнуто до адміністративнї відповідальності за статтею 124 КУпАП України (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

Менше поталанило цього ж дня 24-річному власнику скутера, в якого на повній швидкості наїхав легковий автомобіль під керуванням мешканця Ужгородщини. Потерпілого водія скутера було доставлено в районну лікарню з діагнозами різного ступеня важкості. Обидва водії на момент аварії були тверезі. Це підтвердили медики. Дана подія зареєстрована в Єдиному реєстрі досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією – частина 1 статті 286 КК України.

Мирослава Пекар

Перечинський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Донеччині близько ...
Наступна новина: Місто Луцьк не зможе ...

КОМЕНТАРІ