В Закарпатській області на прийомі у керівництва перечинської міліції

В Закарпатській області на прийомі у керівництва перечинської міліції

25.03.14 16:02 0 745
Мешканці села Ту'ря-Поляни, що на Перечинщині, мали змогу поспілкуватися з заступником начальника Перечинського райвідділу міліції -начальником кримінальної міліції Анатолієм Попадичем.

На правах господині Анатолія Попадича зустріла голова Тур'я-Полянської сільської ради Мар'яна Окогріб. В ході розмови було обговорено ряд робочих питань. Зокрема, Анатолій Миколайович цікавився, чи справно проводять дільничні інспектори прийом громадян, чи багато людей звертається до свого дільничного та з якими проблемами.

На прийом до керівництва Перечинської міліції прийшла директор сільської школи Мирослава Чубірка. Вона відзначила гарну співпрацю з міліцією у справах дітей, зокрема з начальником сектору Михайлом Пекарем та дільничним, що обслуговує дану територію, Романом Павличем. Правоохоронці систематично відвідують їх навчальний заклад, проводять уроки правових знань із школярами різного віку. Є у навчальному закладі і школярі, що потребують більшої уваги з боку вчителів і правоохоронців. Робота з такими неповнолітніми проводиться постійно, що дозволяє певною мірою моделювати поведінку малих хуліганів, зауважує Мирослава Чубірка.

Жителі Туря-Поляни цікавилися ходом розстеження кримінальних проваджень за їх заявами, а також правилами реєстрації мисливської зброї. На всі запитання Анатолій Миколайович надав кваліфіковані відповіді.

Мирослава Пекар, Перечинський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Хуліганство в кафе ...

КОМЕНТАРІ