Володимир Кличко: Росія і Україна – це як ми з Віталієм, але він не може змушувати мене до чогось

Володимир Кличко: Росія і Україна – це як ми з Віталієм, але він не може змушувати мене до чогось

25.03.14 11:16 0 756
Відомий український боксер Володимир Кличко звернувся до президента Росії Володимира Путіна у зв’язку з незаконною анексією Криму.

У своєму зверненні Кличко закликав російського президента не повторювати помилок історії, передає «Кореспондент».

«Володимире Володимировичу, не потрібно повторювати помилок історії... Я вважаю, що цього робити не варто. А помилок було скоєно багато. На мій погляд, все те, що нині відбувається в Україні, є в якомусь сенсі відгомонами радянських часів. І мені здається, ми донині, якщо так можна висловитися, розсьорбуємо помилки, здійснені в епоху Радянського Союзу», – сказав Путіну український боксер.

Крім того, Володимир заявив, що, незважаючи на те, що Україна і Росія братські народи, РФ не має права втручатися в українські справи.

«В якомусь сенсі Україну і Росію пов’язують братські відносини. Люди кажуть, що РФ – це старший брат, а Україна – молодший. Знаєте, це все одно, що порівнювати мене з Віталієм. Однак це не означає, що я послухаю свого старшого брата, який скаже мені: «Ти повинен вчинити так, як я вважаю правильним».

Якби він так зробив, я б сказав йому: «Охолонь» і попросив би не втручатися в мої справи. Адже у мене свій характер, своя життя і своє бачення майбутнього. І ніхто не має права примушувати мене до чого-небудь», – резюмував Кличко.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Как выбрать детский ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ