Для населених пунктів, звідки родом загиблі Небесної сотні, зберуть книжки

Для населених пунктів, звідки родом загиблі Небесної сотні, зберуть книжки

25.03.14 11:00 0 749
Активісти Бібліотеки Майдану хочуть відправити книжковi посилки в усi населенi пункти, звiдки родом загиблi Небесної сотнi.

Про свій намір вони повідомили на сторінці у Facebook.

Цю ідею уже підтримали письменниця Мiла Iванцова, вiдомi прозаїки й поети Олесь Iльченко, Сергiй Iванюк, Олександр Iрванець та Марина Козлова, група молодих авторiв з Київської молодiжноi лiтстудiї «Перехрестя», журнал «Радуга», видавництво «Смолоскип», а також вiдомий київський рок-гурт «Кам’яний гість».

Бібліотека майдану просить долучитись і всіх небайдужих. Наступної суботи, 29 березня, вiд 14.00 до 18.00 при входi в Український дім збиратимуть книги.

«Тiльки новi сучаснi українськi видання рiзними мовами!», – наголошують активісти.

А ті, хто не може прийти із книжками у суботу, може це зробити будь-коли. У видання потрібно вкласти записку «Небесна сотня», щоб книги не потрапили на полиці бібліотеки.

«В Українському домі діє система перепусток (тепер вже й у вихідні дні). Тому просіть вартових на вході, аби передали ваші книжки в бібліотеку. Хочете, залишайте своє ім’я, ми потім підтвердимо, що отримали, або вивісимо фото, побачите свої дарунки», – звернулись до людей активісти.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У філармонії до 25-річчя ...
Наступна новина: Олег Панькевич: ...

КОМЕНТАРІ