В Івано-Франківській області рятувальники провели тематичний захід з питань безпеки життєдіяльності з ліцеїстами

В Івано-Франківській області рятувальники провели тематичний захід з питань безпеки життєдіяльності з ліцеїстами

25.03.14 14:05 0 724
24 березня в Івано-франківському професійному ліцеї автомобільного транспорту і будівництва відбулася зустріч з питань безпеки життєдіяльності за участю працівників Управління ДСНС в області та викладачів обласного навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки. Ліцеїстам розповіли про діяльність пожежно-рятувальної служби області, випадки пожеж та різних нештатних ситуацій, які трапилися на території Івано-Франківщини з початку цього року, а також вихованцям навчального закладу нагадали осно­вні правила безпечної поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів, користуванні електро- та га­зо­вими прила­дами.

В ході зустрічі працівники Управління ДСНС в області продемонстрували присутнім тематичний документальний фільм «Пожежа в житловій кімнаті», який є яскравим доказом того, що вогняна стихія може бути невблаганною. Також фахівці служби з надзвичайних ситуацій нагадали ліцеїстам, як, у випадку пожежі чи загорання, правильно користуватися вогнегасником. На завершення зустрічі, рятувальники вручили вихованцям навчального закладу тематичні листівки застережуючого характеру.

Загалом, підсумовуючи результати цієї зустрічі з безпеки життєдіяльності, можна з певністю констатувати, що питання безпеки життєдіяльності підростаючого поколі­ння в житті сучасного суспільства посідає особливе місце, адже саме від таких знань та вмінь залежить його майбутнє – щасливе та безпечне.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ