На Львівщині визначилися переможці зональних змагань II-го етапу чемпіонату України з баскетболу 3х3 серед школярів

На Львівщині визначилися переможці зональних змагань II-го етапу чемпіонату України з баскетболу 3х3 серед школярів

25.03.14 09:21 0 812
На Львівщині завершилися зональні змагання другого етапу Чемпіонату України з баскетболу 3х3 серед команд юнаків і дівчат загальноосвітніх навчальних закладів, які тривали з 15 до 22 березня 2014 року.

В межах змагань, які відбувалися у містах Львів, Стрий, Дрогобич, Самбір, Миколаїв, Яворів, Червоноград, Буськ та Кам’янко-Бузька Львівської області, змагалися шкільні команди юнаків та дівчат усіх без винятку районів та міст обласного значення Львівської області, які перемогли у районному етапі змагань.

Від імені обласної державної адміністрації учасників змагань привітав в.о. заступника голови-керівника апарату Львівської облдержадміністрації Мирослав Трещов. “Вітаю з виходом до II-го етапу чемпіонату України з баскетболу 3х3 серед команд юнаків і дівчат загальноосвітніх навчальних закладів Львівської області. Ще вчора Ви були гравцями однієї із понад 350 команд-учасниць Шкільної баскетбольної ліги Львівщини, а маєте шанс увійти до десятки кращих команд області та продовжити боротьбу за звання кращих баскетболістів України серед школярів. Вірю, що кожен з Вас продемонструє свою спортивну майстерність, силу духу і прагнення до перемоги, а дехто, у майбутньому, поповнить ряди українських олімпійців та чемпіонів міжнародних змагань,” – йдеться у вітанні М.Трещова до учасників, організаторів та гостей змагань. З вітальними словами до учасників змагань також звернувся голова оргкомітету змагань, начальник Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Анатолій Ігнатович.

За підсумками впертої боротьби у фіналі обласних змагань, які відбудуться 9-12 квітня 2014 року, серед хлопців змагатимуться команди:

- СЗШ І-ІІІ ступенів №3 ім. Т. Шевченка м. Яворів;

- СЗШ №12 м.Червоноград;

- СЗШ І-ІІІ ступенів м. Глиняни Золочівського району;

- СЗШ І-ІІІ ступенів №2 м. Кам’янка-Бузька;

- СЗШ І-ІІІ ступенів №2 м. Пустомити;

- СЗШ І-ІІІ ступенів №7 м. Стрий;

- СЗШ І-ІІІ ступенів № 14 м. Дрогобич;

- СЗШ І-ІІІ ступенів №7 м. Самбір;

- СЗШ І-ІІІ ступенів №10 Галицького району м. Львова;

- СЗШ І-ІІІ ступенів №1 Сихівського району м. Львова.

Кращих серед дівчат визначатимуть команди:

- Яворівської гімназії ім. Осипа Маковея;

- навчально-виробничого комплексу №13 м. Соснівка;

- СЗШ І-ІІІ ступенів №1 м. Буськ;

- СЗШ І-ІІІ ступенів №2 м. Перемишляни;

- СЗШ І-ІІІ ступенів с. Київець Миколаївського району;

- СЗШ І-ІІІ ступенів с. Воля Задеревацька Стрийського району;

- СЗШ І-ІІІ ступенів №17 м. Дрогобич;

- СЗШ І-ІІІ ступенів №8 м. Самбір;

- СЗШ І-ІІІ ступенів №54 Шевченківського району м. Львова;

- СЗШ І-ІІІ ступенів № 66 Франківського району м. Львова.

Загалом за звання чемпіона серед шкільних команд з баскетболу 3х3 у Львівській області змагаються 396 команд. Склад команди – 4 учні та вчитель фізкультури.

Зазначимо, що обласний та районний етапи чемпіонату України з баскетболу 3х3 серед школярів організовуються Львівським обласним відділенням Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України спільно із Департаментом освіти і науки Львівської облдержадміністрації відповідно до Регламенту чемпіонату України з баскетболу 3х3 серед команд юнаків і дівчат загальноосвітніх навчальних закладів, який затверджений Міністерством освіти і науки України, Міністерством молоді та спорту України та Федерацією баскетболу України.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сергій Шаранич: ...
Наступна новина: Тернопільська область: з ...

КОМЕНТАРІ