На Львівщині визначено місця для розміщення матеріалів передвиборної агітації

На Львівщині визначено місця для розміщення матеріалів передвиборної агітації

25.03.14 08:29 0 708
В рамках підготовки до позачергових виборів Президента України та відповідно до частини восьмої статті 59 Закону України “Про вибори Президента України” райдержадміністрації, міськвиконкоми міст обласного значення та органи місцевого самоврядування затвердили перелік місць для розміщення матеріалів передвиборної агітації кандидатів на пост Президента України. Про це повідомив начальник відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської державної адміністрації Федір Алєйніков.

Подаємо перелік місць для розміщення агітаційних матеріалів передвиборної агітації кандидатів на пост Президента України – http://loda.gov.ua/wp-content/uploads/2014/03/Agitatsia.pdf.

Позачергові вибори Президента України відбудуться 25 травня 2014 року. Виборча кампанія стартувала 25 лютого. Передвиборна агітація, згідно з календарним планом, розпочинається 20 квітня і триває до 24.00 год. 23 травня (останньої п’ятниці перед днем голосування). 24 травня – день тиші.

До 19 квітня мають пройти жеребкування щодо визначення черговості виходу в ефір передвиборних агітаційних теле-, радіопрограм кандидатів, які здійснюються за рахунок бюджету.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 35-річному львів’янину, ...
Наступна новина: У Луцьку понад 40 ...

КОМЕНТАРІ