У Львівській області за добу рятувальники 13 разів ліквідовували пожежі сухостою

У Львівській області за добу рятувальники 13 разів ліквідовували пожежі сухостою

25.03.14 13:05 0 748
Упродовж доби рятувальники 13 разів виїжджали на ліквідацію пожеж сухої трави. Події виникли у Жовківському, Яворівському, Золочівському, Сокальському, Дрогобицькому, Жидачівському, Перемишлянському районах, містах Червоноград та Львів-Брюховичі. Внаслідок пожеж знищено суху траву окремими осередками на площі 17 250 кв.м.

До прикладу, 23 березня о 13:45 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території в с. Межиріччя Сокальського району. Внаслідок пожежі знищено суху траву окремими осередками на площі 2 000 кв.м. Пожежу ліквідовано о 18:31.

Цього ж дня о 14:04 рятувальники отримали ще одне повідомлення про пожежу на відкритій території у с. Далява Дрогобицького району. На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів вогонь поширився на площу 7 000 кв.м. Вогнеборці ліквідували пожежу о 15:15.

О 15:45 пожежа сухостою виникла в с. Сілець Сокальського району. Полум’я із сухої трави перекинулося на 4 дачні будинки. Завдяки фаховим діям вогнеборців від знищення вогнем врятовано 8 дачних будинки. Внаслідок пожежі знищено суху траву та окремими осередками на площі 600 кв.м та 4 дачні будинки. Пожежу ліквідовано о 18:31.

З огляду на щоденні повідомлення про займання сухої трави Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до мешканців міста та області про заборону спалювання сухої трави та сміття. Такі пожежі можуть спричиняти загоряння будівель, знищення ліній електромереж, газо- та нафтопроводів, лісових насаджень тощо. Небезпечними є такі пожежі і для водіїв автотранспорту. Через дим від таких багать на автодорогах погіршується видимість, що може стати причиною дорожньо-транспортних пригод.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Олексій Кайда вимагає ...

КОМЕНТАРІ