У Львівській області Олег Панькевич вважає за необхідне зберегти місця праці та заробітну платню мобілізованих до Збройних Сил

У Львівській області Олег Панькевич вважає за необхідне зберегти місця праці та заробітну платню мобілізованих до Збройних Сил

25.03.14 17:51 0 773
Заступник Голови Всеукраїнського об'єднання "Свобода", народний депутат України Олег Панькевич вважає за необхідне зберегти на законодавчому рівні місця праці та рівень заробітної плати призовників, мобілізованих до Збройних Сил України. У зв'язку з цим 24 березня 2014 року націоналіст надіслав депутатське звернення виконувачеві обов'язків Президента України, Голові Верховної Ради України Олександрові Турчинову.

Як повідомив Олег Панькевич, до нього звертаються громадяни України, які були мобілізовані до лав Збройних Сил України відповідно до Закону України "Про затвердження Указу Президента України "Про часткову мобілізацію" від 17 березня 2014 року, стосовно неврегульованості питання збереження за ними попереднього місця праці. За його словами, вже зараз зафіксовано чимало випадків порушення трудових прав призовників.

З огляду на це, народний депутат просить дати відповідні доручення Верховній Раді України, Кабінету Міністрів України та іншим державним органам внесті пропозиції щодо законодавчого врегулювання збереження за призовниками місця праці та рівня заробітної плати, які вони мали до моменту їх мобілізації у Збройні Сили України.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 54 дитини зі Сходу та ...
Наступна новина: «Народний Рух України в ...

КОМЕНТАРІ