У Львівській області червоноградські правоохоронці відкрили кримінальне провадження відносно 27-річної шахрайки

У Львівській області червоноградські правоохоронці відкрили кримінальне провадження відносно 27-річної шахрайки

25.03.14 13:31 0 740
Червоноградські правоохоронці відкрили кримінальне провадження відносно 27-річної червоноградки, яка у 2013 році вчинила ряд шахрайських дій відносно місцевих мешканців.

Так, у чергову частину Червоноградського міського відділу міліції надійшла заява від 29-річної місцевої мешканки про те, що її знайома під приводом позитивного вирішення її позовної заяви в суді заволоділа належними їй коштами в сумі 600 доларів США. Через декілька днів із письмовою заявою до міліції звернулась 42-річна мешканка Сокальського району, яка повідомила про те, що вона передала шахрайці 5 тисяч гривень, щоб та допомогла їй у вирішенні питання про швидше прийняття Червоноградським міським судом рішення у її користь щодо успадкування будинку її батька, однак допомоги вона не надала і гроші не повернула.

На відомо п’ять фактів вчинення нею протиправних дій.

«Потерпілі були особисто знайомі з шахрайкою. Остання входила до них в довіру обіцявши вирішити їхні питання. Крім того вона схиляла людей до отримання кредиту, який потім вони їй віддавали», - повідомив перший заступник начальника Червоноградського МВ ГУМВС України у Львівській області майор міліції Віктор Базюк.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 190 (шахрайство) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботи на строк від одного до двох років, або обмеженням волі на строк до п’яти років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу відносно шахрайки.

Оксана Козачок,

помічник начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ