Чернігів готується до відкриття туристичного сезону

Чернігів готується до відкриття туристичного сезону

25.03.14 08:02 0 701
Прес-тур на тему «Туристичний сезон у Чернігові: підсумки та перспективи» відбувся 21 березня в готелі «Україна» за участю заступника міського голови Анни Романової.

Нещодавно цей заклад підтвердив сертифікацію на «три зірки». Тож спочатку представники місцевих засобів масової інформації оглянули оновлений готель, а потім поставили запитання учасникам прес-туру – фахівцям туристичної сфери.

За словами директора готелю «Україна» Тетяни Петриченко, готель пропонує 90 номерів різних категорій, стоянку для автомобілів, сертифіковане та якісне цілодобове ресторанне обслуговування, є номер для молодят та номер для людей з обмеженими можливостями. «Після отримання сертифікації на «три зірки» та підтвердження високого рівня надання готельних послуг, ми готові приймати гостей Чернігова з максимальним комфортом», - сказала Т. Петриченко.

Після ознайомлення з роботою одного з найкращих готелів у Чернігові, журналісти отримали відповіді на численні запитання. Зокрема, обговорено результати минулорічного туристичного сезону в Чернігові, тенденції візитів туристів та екскурсантів порівняно з аналогічним періодом минулого року, напрямки туризму, що мають значний потенціал на Чернігівщині, якими будуть «родзинки» цьогорічного старту туристичного сезону та які прогнози на новий, тощо.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ