В Житомирській області обласна влада опікується проблемами мобілізованих військовозобов’язаних

В Житомирській області обласна влада опікується проблемами мобілізованих військовозобов’язаних

25.03.14 16:39 0 719
У зв’язку з оголошенням на території України часткової мобілізації до місць постійної дислокації військових частин області призиваються військовозобов’язані.

Так аеромобільні бригади у Житомирі працюють над поновленням навичок у мобілізованих військових. Наразі активно проходять навчання та тренування для підготовки військових на випадок критичної ситуації.

Заступник голови облдержадміністрації Ярослав Долгих відвідав військові частини десантників у Житомирі 24 березня. Військовозобов’язані звертаються з проханням сприяти у вирішенні багатьох соціальних питань. Більшість мобілізованих хвилюються через те, що можуть втратити роботу, можуть бути відраховані з навчання, не матимуть змоги виплачувати кредити.

Тому спеціалісти в різних галузях виїхали до військових частин, щоб допомогти кожному військовозобов’язаному індивідуально. Всі питання будуть вирішуватися на рівні профільних державних структур.

Ярослав Дмитрович зазначив, що наразі керівництво області займається вирішенням всіх питань військовозобов’язаних, гарантує соціальний захист їм та їхнім сім’ям.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Голова ОДА відзначив ...
Наступна новина: Прокуратурою Рівненщини ...

КОМЕНТАРІ