За минулий тиждень п’ять сімей з Криму розміщено на тимчасове проживання у м. Житомирі

За минулий тиждень п’ять сімей з Криму розміщено на тимчасове проживання у м. Житомирі

25.03.14 08:53 0 707
З метою сприяння у вирішенні питань, пов’язаних з перебуванням громадян України, які приїхали з Автономної Республіки Крим та м. Севастополя, всіма райміськуправліннями праці та соціального захисту населення області проводиться відповідна організаційна робота, в тому числі щодо безперебійної виплати призначених державної допомоги та компенсацій – повідомляє департамент праці та соціального захисту населення облдержадміністрації

За станом на 21.03.2014 року до райміськуправлінь звернулося 7 одержувачів державної допомоги, які приїхали з АР Крим, зокрема з Сакського району. Усім громадянам надано змістовні роз’яснення чинного законодавства щодо можливості отримання соціальних виплат родинам з дітьми, передбачених чинним законодавством України. За заявами таких громадян оперативно надіслано запити особових справ до АР Крим для продовження виплати державної допомоги за фактичним місцем проживання.

Управліннями праці та соціального захисту населення області проводиться широка інформаційно-роз’яснювальна робота в засобах масової інформації: необхідна інформація розміщена на офіційних сайтах департаменту праці та соціального захисту населення та обласної державної адміністрації, працюють телефонні «гарячі» лінії. В інтернатних установах системи соціального захисту населення підготовлено 25 місць для тимчасового проживання та харчування сімей військовослужбовців.

За оперативними даними за минулий тиждень до м. Житомира приїхали п’ять сімей АР Крим, які розміщено на тимчасове проживання та яким надана першочергова допомога.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Львівщині правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ