В Чернігівській області ліквідовано пожежу настилу в лісі

В Чернігівській області ліквідовано пожежу настилу в лісі

25.03.14 14:58 0 741
23 березня о 15:19 у Козелецькому районі до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про загоряння поблизу с. Короп'є настилу в лісі, що належить ДП "Козелецьрайагролісгосп". На місце події оперативно прибули рятувальники районної державної пожежно-рятувальної частини та працівники лісгоспу.

Ліквідація пожежі тривала майже годину. Завдяки професійним і злагодженим діям вогнеборців врятовано 20 га лісу. Ймовірною причиною загоряння послужило необережне поводження з вогнем відвідувачів лісового масиву. Винна особа встановлюється. Вогнем знищено 0,1 га лісового настилу.

Слід зазначити що, лише з 8 по 23 березня на Чернігівщині внаслідок необережного поводження з вогнем виникло 75 пожеж сухої трави, сміття на відкритій території та підстилки у лісі. Загальна площа пройдена вогнем складає близько 334 га.

У зв'язку з цим, Управління ДСНС України у Чернігівській області звертається до населення з проханням бути вкрай обережними під час відпочинку в лісопаркових зонах. За умови сухої погоди розпалене багаття, кинутий непогашений сірник або недопалок можуть стати причиною великого лиха.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ