Рівненщина: на Сарненщині в ДТП загинуло троє людей

Рівненщина: на Сарненщині в ДТП загинуло троє людей

25.03.14 11:58 0 803
23 березня опівночі у Сарненському району на автодорозі «Київ-Ковель» позашляховик з чотирма киянами на великій швидкості збив велосипедиста. В результаті ДТП 22-річний юнак загинув на місці пригоди. Також загинули два пасажири: 47-річний Артур загинув у автомобілі, 49-річний Олександр помер у лікарні. Прибувши на подію, правоохоронці виявили у розтрощеному «Мерседесі» шість одиниць зброї.

22-річний Сергій із села Страшеве Сарненського району їхав на велосипеді до цілодобового магазину в Сарнах. Водій позашляховика, не розрахувавши безпечну швидкість та дорожню обстановку, наїхав на велосипедиста. Автомобіль з’їхав в кювет та перекинувся.

Зі слів водія, що вижив та родичів загиблих, четверо киян їхали до одного з сарненських підприємців на полювання, хоча сезон на полювання ще не відкритий.

Із шести одиниць зброї, яка була виявлена в позашляховику, п’ять одиниць зареєстровані на пасажирів автомобіля. Не зареєстрований лише обріз мисливської рушниці, який належав одному з загиблих.

Як зазначили родичі померлих киян та потерпілі, всі вони не належали до громадських організацій та політичних партій. Зброя в автомобілі, з їх слів, потрібна була лише для полювання.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) та частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Станіслав ПРИМАК,

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина отримала ...
Наступна новина: Тарута: Російська мова на ...

КОМЕНТАРІ