На Рівненщині правоохоронці оперативно встановили кривдників пенсіонерки

На Рівненщині правоохоронці оперативно встановили кривдників пенсіонерки

25.03.14 09:41 0 789
Двоє невідомих осіб вдерлися до будинку 78-річної Ніни Яківни, жительки хутора Новини, що в селі Олександрія Рівненського району та, застосовуючи фізичне насильство, забрали 200 гривень та мобільний телефон.

У бабусі двері будинку були незамкнені, тому зловмисники ввійшли безперешкодно. Пенсіонерка стверджує, що злодії були в стані алкогольного сп’яніння та прикривали обличчя один — шарфом, інший — капюшоном. Злочинці, накинувши на шию пенсіонерки шнур від зарядного пристрою, та, погрожуючи кухонним ножем, вимагали грошей. Ніна Яківна зізналася, що має лише 200 гривень. Молодики, забравши мобільний телефон та гроші, втекли, а налякана бабуся побігла до сусідів, звідки повідомила про подію.

— На місце події виїхала слідчо-оперативна група, — зазначив начальник Рівненського райвідділу підполковник міліції Ігор Денисюк, — За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років.

Через декілька днів оперативники карного розшуку Рівненського райвідділу встановили зловмисників. Ними виявилися місцеві мешканці: 31-річний Роман. раніше судимий та протягом року шість разів притягувався до адміністративної відповідальності та перебуває на обліку в райвідділі як «сімейний насильник». Його спільником був 24-річний Олексій.

На даний час зловмисникам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та підготовлено клопотання до Рівненського районного суду щодо обрання міри запобіжного заходу.

Марія ЮСТИЦЬКА,

Рівненський РВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Григорій Пустовіт: В ...

КОМЕНТАРІ