Голова ОДА відзначив подяками та подарунками членів крайової організації Народного Руху України

Голова ОДА відзначив подяками та подарунками членів крайової організації Народного Руху України

25.03.14 16:36 0 754
Хвилиною мовчання та молитвою пом'янули усіх, хто стояв біля витоків створення Народного Руху України. Згадали голову НРУ Вячеслава Чорновола, який 25 березня 1999 року загинув в автомобільній катастрофі при незясованих обставинах. Не забули помолитися на урочистостях, приуроченних до 25-ліття Руху, і про загиблих у наш час, а саме за Небесною сотнею.

За словами керівника області, впродовж багатьох років про Тернопілля завжди говорили, як про п'ємонт Національного відродження. Ми розуміємо, каже Олег Сиротюк, що тоді, на зламі 80 -х початку 90-х було важливо, щоб кожен українець проявив свої кращі якості заради Незалежної України. І такі люди були.

Саме вони оголосили війну "імперії" і започаткували національно-визвольний рух. Саме вони піднімали краян на багатотисячні мітинги, їхали по Україні і переконували у необхідності проголосувати на референдумі за Незалежність. Те покоління зробило свою місію, відновило українську державу, а їхні дії стали дороговказом

для нас.

"Ми розуміємо, що прийшов наш час і ми не можемо дозволити російському окупанту будувати свою імперію. Ми повинні продовжити справу своїх батьків, - каже голова області. - Народний рух об'єднав однодумців. Велика Вам подяка та шана, дякуємо Вам за кожну пораду, яку Ви даєте молодшому поколінню.

Ми йдемо Вашою дорогою. Ви розпочали боротьбу, а ми її продовжимо, щоб наші діти та онуки жили в незалежній державі".

Голова обласної державної адміністрації Олег Сиротюк вручив подяки та подарунки громадсько-політичним діячам, членам Тернопільської крайової організації Народного Руху України.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області на ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ