На Тернопіллі у вихідні правоохоронці посилюють заходи з охорони громадського порядку

На Тернопіллі у вихідні правоохоронці посилюють заходи з охорони громадського порядку

25.03.14 11:42 0 754
З метою запобігання злочинів з використанням зброї, вибухівки, інших провокаційних дій, що можуть дестабілізувати суспільно-політичну ситуацію в державі та з метою недопущення та попередження вчинення резонансних злочинів на території Тернопільської області міліція вживає додаткових заходів безпеки. Весь особовий склад органів внутрішніх справ області цими вихідними буде нести службу у посиленому варіанті.

На виїздах з міста Тернополя та районних центрів встановлено додаткові посилені пости працівників міліції для перевірки транспортних засобів з метою виявлення підозрілих осіб, які можуть перевозити зброю та інші небезпечні предмети. Крім того, максимальна кількість правоохоронців залучена на патрулювання вулиць Тернополя та районних центрів. Додаткові наряди чергують на важливих об’єктах, які забезпечують життєдіяльність населення, а також посилено охорону на стратегічних об’єктах. Робота по підтриманню громадського порядку проводиться спільно з громадськими формуваннями та іншими активістами.

Дані заходи працівники міліції проводять у тісній взаємодії з іншими правоохоронними структурами області – Службою безпеки, прокуратурою, судами та військовослужбовцями.

Міліціонери звертаються до краян з проханням дотримуватися громадського порядку, бути пильними, не піддаватися на провокації, а також допомагати правоохоронцям виявляти та затримувати підозрілих осіб, які можуть вчиняти протиправні та провокативні дії на території Тернопільщини. У такому випадку терміново телефонуйте на лінію 102.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Луцьку тиждень книги

КОМЕНТАРІ