“Якщо держава не годує власну армію, їй доведеться годувати чужу» – Василь Хомінець. Відкрито благодійний рахунок для допомоги українському війську

“Якщо держава не годує власну армію, їй доведеться годувати чужу» – Василь Хомінець. Відкрито благодійний рахунок для допомоги українському війську

25.03.14 13:47 0 729
За зверненням голів Тернопільської обласної ради та обласної державної адміністрації обласна організація Товариства Червоного Хреста відкрила благодійний рахунок для допомоги українському війську. Про це заявили очільники області Василь Хомінець та Олег Сиротюк.

«У цьому назріла велика необхідність, – наголосив Василь Хомінець. – Зараз в Україні є чимало благодійних коштів для потреб війська, відкрив рахунок і Тернопільський обласний військовий комісаріат. Однак через складну процедуру використання коштів через казначейство, назріла необхідність відкрити рахунок для оперативного реагування на потреби української армії. Як ніколи зараз пригадується прислів’я – якщо держава не годує власну армію, то годуватиме чужу. Громадяни держави, у тому числі й тернополяни, не можуть цього допустити. Попередня влада довела армію до банкрутства. Наше завдання – створити справді народне військо, яке захищатиме мир та спокій громадян».

За словами керівників області, за витраченням коштів буде спостерігати наглядова рада, до членства в якій запрошують і журналістів – для прозорого спостереження за обігом коштів, що надійдуть.

БЛАГОДІЙНИЙ РАХУНОК

Фонду підтримки українського війська

Отримувач: Тернопільська обласна організація Товариства Червоного Хреста України

Код отримувача: 02940339

р/р 26004700240920

Банк отримувача: ПАТ КБ “Правекс-Банк” у м. Києві

МФО 380838

Призначення платежу: Фонд підтримки українського війська та сприяння обороноздатності України

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ