На Хмельниччині міліціонери за

На Хмельниччині міліціонери за "гарячими слідами" затримали викрадачів авто

25.03.14 08:06 0 717
Кам’янець-Подільські правоохоронці за «гарячими слідами» затримали двох молодиків, які викрали чужий автомобіль, а перед тим побили власника та його родичів і буквально розгромили їхнє подвір’я.

Близько шостої години вечора 58-річний житель одного із сіл Кам’янець-Подільського району порався по господарству, аж раптом в його «Рено», що стояло біля воріт, врізався автомобіль марки «Мерседес».

Господар вибіг на дорогу та побачив, що двоє п’яних молодиків намагаються втекти з місця події. Потерпілий спробував їх затримати і вимагав, щоб зловмисники залишались на місці до приїзду міліції.

Але незнайомці, добряче підігріті алкоголем, виявились доволі агресивними. Як тільки чоловік відвернувся, зловмисники накинулись на нього і почали бити. Почувши галас, на допомогу зятеві поспішив його тесть, але незнайомці взяли лопати, що стояли на подвір’ї, і кілька разів вдарили ними по голові старенького. З вікна побоїще побачила теща, і також вибігла на вулицю, але це не зупинило правопорушників — вони наважились вдарити і її.

Потерпілі втекли від хуліганів до будинку, а зловмисники тим часом почали трощити усе, що потрапляло під руки — побили вікна в будинку, пошкодили вхідні двері, паркан, побили скло в «Рено». Після скоєного хулігани розділились — один сів у власний автомобіль марки «Мерседес», а інший — у автомобіль потерпілого, та втекли з місця події.

Власник викраденої автівки одразу зателефонував до Кам’янець-Подільського райвідділу міліції. Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, швидко вийшла на слід викрадачів. Автомобіль помітили на території місцевої ферми. Зайшовши в господарське приміщення, правоохоронці побачили одного з двох нападників, який… спокійно спав на дивані, а поряд лежали ключі та документи на викрадене «Рено». Правоохоронці затримали 28-річного крадія та його 18-річного «помічника» на місці.

Відомості про дані події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочинів, передбачених ч. 2 ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» та ч. 3 ст. 296 «Хуліганство» Кримінального кодексу України. Слідство наразі триває.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Лучани гідно виступили у ...
Наступна новина: Українці есемесками вже ...

КОМЕНТАРІ