В Чернівецькій області у Новоселицькому районі водій "Жигулів" збив трьох неповнолітніх хлопців

В Чернівецькій області у Новоселицькому районі водій "Жигулів" збив трьох неповнолітніх хлопців

26.03.14 08:02 0 749
Один з потерпілих помер на місці аварії двоє інших доставлені у лікарню. За результатами експертизи, водій був у стані алкогольного сп’яніння.

Вчора біля 9 години вечора 32-річний чоловік сів за кермо на підпитку, на центральній дорозі села набрав досить велику швидкість, а коли побачив, що автомобіль несеться прямо на людей не встиг впоратись з керуванням.

В той час троє місцевих хлопців вийшли з магазину і прямували у центр села, вони навіть не встигли зрозуміти, що відбувається.

В наслідок аварії 16-річнй хлопець помер на місці, його брат-близнюк та товариш були доставлені у Новоселицьку лікарню з травмами голови.

Слідчим управлінням УМВС України в Чернівецькій області подію внесено до реєстру досудових розслідувань, а водія затримано в порядку статті 208 КПК України.

Треба зауважити, що ця аварія трапилась під час весняних канікул, коли на дорогах і вулицях діти з’являються частіше, і цей факт потребує посиленої уваги до проведення ними вільного часу з боку дорослих. Подія вкотре засвідчила ймовірність виникнення смертельної небезпеки для учасників дорожнього руху у разі керування автомобілем водієм у нетверезому стані. До речі, з початку року працівниками ДАІ на Буковині виявлено 316 подібних випадків. Складено також 426 адміністративних протоколів на водіїв, які порушили швидкісний режим, 16 — правил обгону, 29 — проїзду перехресть.

Будьте пильні і відповідальні за кермом! Пам’ятайте, що, грубо порушуючи правила дорожнього руху, ви перетворюєте автомобіль із засобу пересування у зброю, здатну позбавити людину життя!

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ