Волинь: недотримання Правил дорожнього руху призводить до ДТП!

Волинь: недотримання Правил дорожнього руху призводить до ДТП!

26.03.14 09:02 0 748
У результаті аварій пасажир загинув на місці, двоє водіїв та пішохід отримали тілесні ушкодження.

Близько 22-ї години ночі 24-річний водій, житель м. Луцьк, керуючи автомобілем марки «Фіат» і рухаючись у с. Рованці, не врахував дорожню обстановку, не вибрав безпечну швидкість руху внаслідок чого допустив зіткнення з придорожнім деревом.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди водій із отриманими тілесними ушкодженнями госпіталізований у лікарню, а 25-річний лучанин від отриманих травм загинув на місці. Варто відзначити, що водій знаходився в стані алкогольного сп’яніння.

Того ж дня 25-річний водій, керуючи мотоциклом «ЯВА 350/638», рухаючись із м. Горохів у напрямку м. Луцьк, у с. Гірка Полонка не вибрав безпечної швидкості руху, не оцінив дорожньої обстановки та здійснив наїзд на дорожню огорожу. У результаті некерований мотоцикл, рухаючись за інерцією, наніс ушкодження 22-річному пішоходу, який рухався узбіччям у попутному напрямку.

Внаслідок автопригоди водій мотоцикла загинув на місці пригоди, пішохід отримав тілесні ушкодження та був доставлений у Луцьку міську клінічну лікарню.

УДАІ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові пом’янули ...
Наступна новина: Чернігів: 12 квітня – День ...

КОМЕНТАРІ