Голова облдержадміністрації подякував журналістам за небайдужість та виважену громадянську позицію у цей непростий для України час

Голова облдержадміністрації подякував журналістам за небайдужість та виважену громадянську позицію у цей непростий для України час

26.03.14 13:15 0 696
“Я вдячний кожному з журналістів за пропозицію, думку, за критику. Її я сприймаю як підказку щодо наступних кроків у роботі”, - підкреслив голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт під час зустрічі з представниками обласних, районних та всеукраїнських ЗМІ, в ході якої обговорювали формування відповідальної інформаційної політики української держави в умовах зовнішньої загрози.

“У мене чітка позиція - окрім працівників ЗМІ ніхто краще не обізнаний з процесами в інформаційній сфері. Часи адміністративного впливу на громадську думку - в минулому, визначальне слово для громади мають засоби масової інформації ”, - наголосив Григорій Пустовіт.

Голова облдержадміністрації також подякував журналістам за небайдужість та виважену громадянську позицію у цей непростий для України час та пропозиції, які були висловлені під час розмови.

“Головне для мене - що тут, у залі, не було небайдужих. Ми усі відчуваємо відповідальність за ситуацію в державі і області. І працюємо: кожен у своїй сфері, на благо нашої країни”, - сказав Григорій Пустовіт.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Департамент екології та ...
Наступна новина: Курсантів та офіцерів ...

КОМЕНТАРІ