В Луцьку центр надання адміністративних послуг відкриває двері для молодих фахівців

В Луцьку центр надання адміністративних послуг відкриває двері для молодих фахівців

26.03.14 15:58 0 798
Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку відвідали студенти Школи молодого державного службовця. Захід організований Волинським обласним центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

25 молодих фахівців мали можливість ознайомитися із роботою ЦНАПу, переліком послуг, що надаються виконавчими органами Луцької міської ради, структурними підрозділами Волинської обласної державної адміністрації, територіальними органами міністерств та інших центральних органів виконавчої влади через адміністраторів та державних адміністраторів.

Студенти дізналися, що у Центрі можна оформити документи дозвільного характеру, отримати відповідні висновки, подати заяви, скарги, пропозиції, одержати на них належно підготовлені відповіді, отримати понад 200 адміністративних послуг. Зокрема, виготовити паспорт громадянина України, зареєструватись підприємцем тощо. До слова, в Центрі також можна записатись на прийом до міського голови, його заступників та керівників виконавчих органів міської ради, отримати інші консультації.

За «круглим столом» молоді фахівці висловили захоплення новоствореним ЦНАП, електронною чергою та сучасним обладнанням, відкритістю та прозорістю в діяльності, привітністю персоналу. Водночас виявили бажання пройти практику в Центрі надання адміністративних послуг, а також запропонували запровадити Пункт психологічної консультації для відвідувачів.

Департамент «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку»

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові Ірина Сех ...
Наступна новина: Керівник закарпатської ...

КОМЕНТАРІ