В Луцьку міський голова підписав розпорядження про забезпечення пожежної безпеки та попередження загибелі людей внаслідок пожеж

В Луцьку міський голова підписав розпорядження про забезпечення пожежної безпеки та попередження загибелі людей внаслідок пожеж

26.03.14 16:30 0 736
Цим документом керівникам підприємств, установ та організацій міста доручено організувати неухильне дотримання правил пожежної безпеки, не допускати спалювання трави і сухостою, твердих побутових відходів, розведення багать на прилеглій території, перевірити об’єкти господарювання щодо дотримання правил пожежної безпеки, наявності необхідного пожежного інвентарю, вогнегасників, дотримання правил зберігання легкозаймистих матеріалів.

Департаменту житлово-комунального господарства та комунальним підприємствам - організувати перевірку підвальних і горищних приміщень житлових будинків на відсутність легкозаймистих матеріалів, очистити їх від сміття.

Луцький міськрайонний відділ управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області, відповідно до цього ж розпорядження, організує перевірку об’єктів з масовим перебуванням людей на дотримання правил пожежної безпеки, зокрема, й у дитячих таборах відпочинку. Також здійснить перевірки щодо дотримання правил пожежної безпеки у приватному житловому секторі та роз’яснювальну роботу серед населення міста, висвітлення інформації щодо негативних наслідків необережного поводження з вогнем в засобах масової інформації.

Департамент соціальної політики таку ж роз’яснювальну роботу щодо дотримання правил пожежної безпеки проведе серед одиноких та соціально-незахищених мешканців міста.

Луцькому міському відділу УМВС України у Волинській області, відділу муніципальної дружини, відділу екології доручено систематично проводити рейди-перевірки, виявляти факти самовільного спалювання рослинності або її залишків, розведення багать, особливу увагу звернути на ділянки приватної забудови та оперативно реагувати на звернення громадян про спалювання відходів та розведення багать. Заборонити використання піротехнічних виробів в пожежонебезпечний період.

Управлінню з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення уточнить плани реагування на можливі надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру; відкоригує та уточнить необхідну документацію для роботи штабу з попередження та ліквідації можливих надзвичайних ситуацій.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Освітяни Львівщини та ...

КОМЕНТАРІ