У Волинській області Михайло Руденко провів прийом громадян

У Волинській області Михайло Руденко провів прийом громадян

26.03.14 14:24 0 704
Тимчасово виконувач обов’язків начальника обласного управління міліції Михайло Руденко переконаний: така форма спілкування сприяє порозумінню між громадянами та правоохоронцями.

Традиційно волиняни, котрі приходять на прийом до керівництва УМВС України у Волинські області, розповідають про ті проблеми, які вони не можуть вирішити на місцях. Найчастіше людей цікавлять питання щодо розслідування кримінальних проваджень, проведення профілактичної роботи щодо попередження правопорушень, припинення нелегального обігу спирту абощо. А подекуди приходять за порадою щодо вирішення спору із сусідами, нарікають на роботу правоохоронців або ж дякують їм за сумлінне виконання функціональних обов’язків.

Михайло Руденко уважно вислухав кожного і запевнив:

– Кожне звернення триматиму на особистому контролі, а відтак запевняю: за всіма фактами будуть прийняті законні рішення. Міліція працює для людей, а від якісного розгляду та своєчасного реагування на всі повідомлення і заяви про незаконні дії волинян напряму залежить рівень довіри громадян до працівників органів внутрішніх справ.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Відмова країн G8 від ...
Наступна новина: Болгарія оздоровить дітей, ...

КОМЕНТАРІ