В Ужгороді патрулюють міліціонери та військові

В Ужгороді патрулюють міліціонери та військові

26.03.14 12:44 0 701
Охорону порядку в обласному центрі Закарпаття забезпечують міліціонери разом з представниками військової служби правопорядку Збройних сил України.

Таке обгрунтоване рішення про створення спільних патрулів було прийнято з метою безперебійного функціонування органів військового управління збройних сил України, посилення охорони громадського порядку в місцях дисклокації військових частин Збройних сил України та виходячи з наявної оперативної обстановки, як в Ужгороді так, і по всій території України.

Перед тим, як заступити на патрулювання міста Ужгорода для міліціонерів та представників Збройних сил України проводиться інструктаж. Там визначають маршрути чергування, патрульним пояснюють, як поводитися при виявленні тих чи інших порушень, ознайомлюють із оперативною обстановкою, а також наголошують на ввічливому ставленні до громадян.

Щоденно на спільне патрулювання вулицями обласного центру виходять піші патрулі, у дві зміни – денну та нічну. «Військові помічники» правоохоронців мають при собі посвідчення та носять розпізнавальні пов’язки.

Їхнє основне завдання – спільно протидіяти і запобігати діям, які спрямовані на порушення правопорядку на об'єктах, що знаходяться під охороною. Спільно координувати свої дії направлені на припинення правопорушень і злочинних посягань на охоронювані об’єкти. Взаємно і оперативно обмінюватися важливою інформацією, що сприятиме відновленню правопорядку в місті.

- Основною метою таких нарядів є забезпечення відновлення громадського спокою, недопущення фактів мародерства, зростання вуличної злочинності, – каже заступник начальника міського відділу-начальник громадської безпеки Ужгородського міськвідділу міліції Вячеслав Григор’єв. – Наші громадяни повинні почувати себе в безпеці. Це було, є і буде головним нашим завданням.

Керівництво Ужгородської міліції вдячне громадськості за активну співпрацю.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: за ...
Наступна новина: Комісія Луцької міськради ...

КОМЕНТАРІ