В Ужгороді затримано наркоділка

В Ужгороді затримано наркоділка

26.03.14 09:27 0 689
Ужгородські оперативники затримали 19-річого ужгородця, який намагався збути дурман-зілля.

Під час відпрацювання оперативної інформації співробітникам сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Ужгородського міськвідділу міліції стало відомо, що молодик має намір збути речовину рослинного походження маріхуану. Він раніше вже був судимий за скоєння крадіжки, але відбувши покарання знову став на «слизький» шлях.

Зловмисник і не підозрював, що продає наркотики чоловікові, який був залучений міліціонерами для проведення оперативної закупки. «Зустріч» пройшла вдало – наркоділок не встиг зоглядітися, як був затриманий міліціонерами на гарячому. За один грам «товару» він отримав 120 гривень.

«Зілля» та грошові кошти в присутності понятих були вилучені та направлені на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Закарпатській області.

Правопорушнику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Дана подія зареєстрована в Єдиному реєстрі досудових розслідувань. Відностно правопорушника відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна.

Розслідування триває, з'ясовуються всі обставини даної події.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Джемілєв: У ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ