В Закарпатській області рахівські правоохоронці викрили заборонений бізнес

В Закарпатській області рахівські правоохоронці викрили заборонений бізнес

26.03.14 13:23 0 660
Раніше судима жителька Рахівщини вірішила заробити на продажі порно-фільмів.

До чергової частини Рахівського райвідділу міліції зателефонував громадянин та повідомив, що на продовольчому ринку у невідомої жінки він придбав 7 дисків за 70 гривень. Як він думав, це фільми жахів, та коли почав переглядати відеозаписи, виявилося, що вони носять порнографічний характер та пропагують культ насильства.

Працівники міліції того ж дня встановили особу, яка реалізовувала заборонену продукцію. Правоохоронці вилучили в бізнес-леді ще 9 дисків. Виявилося, що заявник був першим і останнім її покупцем. Завдяки повідомленню свідомого громадянина та швидкому реагуванню міліції жінка не встигла продати більше.

Як виявилося, громадянка, яка займалася незаконним бізнесом, раніше вже притягувалася до кримінальної відповідальності за злочини у сфері незаконного обігу наркотичних речовин.

- Тепер на жінку чекає кримінальна відповідальність, адже збут відеопродукції порнографічного змісту в Україні заборонено й карається законом. Наразі розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.301 Кримінального кодексу України. Караються такі дії штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з конфіскацією порнографічних предметів та засобів їх виготовлення і розповсюдження, - повідомив перший заступник начальника Рахівського райвідділу міліції Павло Маскалюк.

Олеся Чайковська

Рахівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Курсантів та офіцерів ...
Наступна новина: Тернопілля: «Підприємства ...

КОМЕНТАРІ