Хмельницький перейняв естафету пам’яті

Хмельницький перейняв естафету пам’яті

26.03.14 10:09 0 682
У день 70-річчя визволення обласного центру від фашистських загарбників у Хмельницькому міському будинку культури відбулись урочисті заходи.

70 літ тому пройшла Хмельниччиною вистраждана і всепереборна хвиля звільнення від фашистських окупантів. Із глибоких вирв розірваних снарядів піднімалися священні обеліски людської мужності, нездоланної любові до свого дому, до свого міста, до своєї країни…

Від імені голови Хмельницької обласної державної адміністрації Леоніда Івановича Пруса ветеранам Великої Вітчизняної війни вітальну адресу зачитав заступник керівника апарату – начальник організаційного відділу апарату ОДА Василь Климчук.

Адже для кожного мешканця обласного центру цей день дійсно особливий – день слави і скорботи. Подвиг визволителів назавжди залишиться у пам’яті майбутніх поколінь подолян.

Попереду були ще тисячі доріг та сотні днів, висвячених людськими стражданнями та людською величчю. А такими ж весняними днями, сім десятків літ тому, місто Хмельницький вдихнув на повні груди солодке повітря звільнення !

У ході заходу відбулася передача символів Всеукраїнської естафети пам’яті «Слава визволителям України» (капсула із меморіальною землею, прапор Перемоги та книга пам’яті) від представників Хмельницького району представникам міста.

З боку сторони, що передала символи, акт підписали:

голова Хмельницької районної ради Прокопов Олександр Вікторович;

перший заступник голови Хмельницької районної державної адміністрації Файдевич Анатолій Степанович;

голова Хмельницької районної ради організації ветеранів України Підлісний Віктор Феодосійович;

З боку сторони, що приймала символи:

заступник Хмельницького міського голови Давиденко Григорій Михайлович;

голова Хмельницької міської ради організації ветеранів України Садиков Мунір Мухамедович ;

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі двічі ...

КОМЕНТАРІ