Хмельниччина: на Кам'янеччині триває акція “За чисте довкілля”

Хмельниччина: на Кам'янеччині триває акція “За чисте довкілля”

26.03.14 09:52 0 688
В Кам'янець-Подільському районі вже другий тиждень поспіль триває акція «За чисте довкілля». З метою перевірки її проведення 24 березня заступник голови адміністрації Ігор Гай провів виїзну робочу нараду з керівниками та представниками відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства, районного центру зайнятості, дорожної служби та сільських голів Жванецького напрямку.

На є графік проведення місячнику благоустрою, згідно якого відбувається прибирання як прилеглих територій так і територій самих сільських рад. В прибиранні активну участь приймають ті люди, які стоять на обліку в центрі зайнятості на засаді виконання громадських робіт. В середньому в день залучається 15-25 чоловік по кожній сільській раді.

Під час наради начальник міськрайонного управління Головного управління дерсанепідемслужби в області Олег Керничний наголосив головам територіальних громад звернути особливу увагу на очищення криниць та проведення благоустрою на кладовищах. Ігор Гай попросив максимально закумулювати зусилля всіх служб, щоб до 15 квітня завершити повністю прибирання.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Тернопілля прийняло ...
Наступна новина: На Львівщині під час сварки ...

КОМЕНТАРІ