На Хмельниччині у Старокостянтинові правоохоронці спільно з представниками Самооборони виявили 13 гральних автоматів

На Хмельниччині у Старокостянтинові правоохоронці спільно з представниками Самооборони виявили 13 гральних автоматів

26.03.14 11:41 0 664
«Однорукі бандити» зберігались у складському приміщенні поблизу торговельного центру. Наразі працівники міліції проводять слідчо-оперативні дії по встановленню власника виявлених гральних автоматів.

Близько десятої години вечора до Старокостянтинівського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що поблизу одного із торговельних центрів невідомі завантажують предмети, схожі на гральні автомати.

На місце події прибули працівники міліції спільно з помічниками із місцевої Самооборони. Інформація підтвердилась — кілька людей справді виносили із складського приміщення гральні автомати і вантажили їх в автомобіль. Власника «одноруких бандитів» на місці не було. Вантажники сказали, що нічого про нього не знають і просто виконують замовлення.

Під час перевірки правоохоронці з’ясували, що приміщення справді використовувалось як склад, і будь-яка інша діяльність там не здійснювалась. До моменту встановлення особи власника, а також щоб запобігти розкраданню гральних автоматів, було прийнято рішення перенести їх назад, а приміщення — опечатати. Слідчо-оперативні дії наразі тривають.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Справу про загибель ...
Наступна новина: На Волині вшанували пам'ять ...

КОМЕНТАРІ