Справу про загибель В’ячеслава Чорновола поновлять, – член партії НРУ

Справу про загибель В’ячеслава Чорновола поновлять, – член партії НРУ

26.03.14 11:27 0 674
25 березня, на вшануванні пам’яті В’ячеслава Чорновола, присутній член партії Народного руху України Андрій Корнат зазначив, що справа по загибелі В’ячеслава Чорновола була сфабрикована. Він обіцяє, що скоро поновлять цю справу та доведуть, що смерть Великого Українця – це навмисне вбивство.

Про це повідомили журналісти ZIKy під час прямої stream-трансляції на сайті ZIK.UA.

«вагомий день для України, адже ми разом з вшануванням пам’яті В’ячеслава Чорновола, вшановуємо й пам'ять загиблої небесної сотні», - розповів член партії Народного руху України Андрій Корнат.

Нагадаємо, що В’ячеслав Чорновіл свого часу був лідером партії Народного руху України. Його послідовники продовжують боротися за справедливість.

«Ми прожили 21 рік у цій боротьбі та не могли зламати хребет системи. А зараз покладаємо всі сили на створення демократичної нації, яка відображатиме думку всього українського народу», - член партії Народного руху України Андрій Корнат.

За словами Андрія Корната, справа по загибелі В’ячеслава Чорновола була сфабрикована. Він обіцяє, що скоро поновлять цю справу та доведуть, що смерть Великого Українця – це навмисне вбивство. «В’ячеслав Чорновіл створив загрозу для українських олігархів та для президента Кучми», - каже Андрій Корнат.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області під ...
Наступна новина: На Хмельниччині у ...

КОМЕНТАРІ