В’ячеслав Чорновіл – герой України, а герої не вмирають, – кримська татарка

В’ячеслав Чорновіл – герой України, а герої не вмирають, – кримська татарка

26.03.14 11:59 0 700
25 березня, у Львові на заході із вшанування пам’яті В’ячеслава Чорновола були присутні не лише львів’яни, але й гості міста – мешканці Криму.

Про це повідомив під час прямого телеефіру з місця події репортер телеканалу ZIK Оксана Маруняк.

Кримчани долучилися до пішої ходи під час вшанування пам’яті В’ячеслава Чорновола, адже вважають його героєм України. Cеред них і Ельвіра, яка приїхала до Львова разом із сім’єю у зв’язку з важкою політичною ситуацією в Криму.

«Львів – дуже гостинне місто, люди тут дуже добрі. Хотілося б залишитись тут жити», – розповідає кримчанка Ельвіра.

Дівчина взяла участь в пішій ході разом зі своєю сестрою. Розповідає, що багато знає про В’ячеслава Чорновола, який боровся за волю України, був відомим громадським діячем та політиком. Окрім того, Ельвіра добре володіє українською мовою.

«Я знаю українську мову, у школі на олімпіадах займала призові місця. Мені дуже подобається ваше місто. Шукатиму тут роботу», – сказала Ельвіра.

Нагадаємо, що в Україні та Львові зокрема згадують і вшановують пам'ять видатного політика і державного діяча В’ячеслава Чорновола, який загинув 15 років тому в автокатастрофі.

З цієї нагоди у Львові відбулася піша хода з лампадками від пам’ятника Тараса Шевченка до пам’ятника В’ячеславу Чорноволу.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ