Журналістську премію ім. Олександра Кривенка вручать 15 травня

Журналістську премію ім. Олександра Кривенка вручать 15 травня

26.03.14 11:10 0 649
Премія імені Олександра Кривенка «За поступ у журналістиці» 2014 року буде вручена у Львові 15 травня.

Про це IA ZIK повідомив медіа-експерт, викладач УКУ Отар Довженко.

За повідомленням журі, в нинішній медійно-політичній ситуації одинадцятий лауреат премії буде визначений у межах одного з трьох напрямів:

* за каталізацію медійно-суспільних змін

* за внесок у творення якісного медійного продукту в Україні

* за дотримання місії та етичних стандартів професії.

Із 2014 року організацією щорічної Лекції Свободи, визначенням лауреатів та врученням премії «За поступ у журналістиці» імені Олександра Кривенка займатиметься Школа журналістики Українського католицького університету.

Нагадаємо, торік десятим лауреатом премії став засновник проекту «Наші гроші» Олекса Шалайський. Лекцію Свободи 2013 року прочитала історик Наталя Яковенко, завідувач кафедри історії Києво-Могилянської академії.

Премія вручається з 2004 року у травні, до Дня народження загиблого 9 квітня 2003 року Олександра Кривенка. Засновником премії є «Капітула Поступу», що складається з друзів і колег Кривенка – Ореста Друля, Богдана Панкевича, Мирослава Мариновича та інших. У минулому премію отримували Сергій Рахманін, Володимир Ар’єв і Наталія Дмитрук, Сергій Лещенко, Вахтанг Кіпіані, Марчін Войцеховський, Олена Притула, Мустафа Найєм, Юлія Мостова та Костянтин Усов.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: США: Сенат узгоджує ...

КОМЕНТАРІ