Люди уже перерахували на українську армію понад 40 млн грн

Люди уже перерахували на українську армію понад 40 млн грн

26.03.14 12:16 0 678
Cтаном на 10.40 25 березня, на рахунки Міністерства оборони України в рамках акції «Підтримай українську армію» надійшло вже понад 40 мільйонів гривень від юридичних і фізичних осіб.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони України.

З цієї суми 38 мільйонів 313 тисяч гривень – грошові перекази на матеріально-технічне забезпечення, решта – на медичне забезпечення.

За допомогою дзвінків на єдиний мобільний номер 565 на підтримку Української армії перераховано 8 мільйонів 591 тисячу гривень (усі – на матеріально-технічне забезпечення ЗС України).

Крім того, на рахунки Міноборони надійшло 9 тисяч доларів США та 7 тисяч 400 євро. Після обов’язкового продажу іноземної валюти (50% від загальної суми), залишок на рахунках Міністерства оборони України становить 4 тисячі 500 доларів США та 3 тисячі 700 євро (гривневий еквівалент – 98,5 тисяч грн).

«Міністерство оборони, Збройні сили України висловлюють щиру вдячність усім небайдужим громадянам, які долучилися до благодійної акції «Підтримай українську армію» та продовжують надавати допомогу вітчизняним Збройним силам з метою підвищення їх боєготовності та зміцнення обороноздатності держави», – йдеться у повідомленні прес-служби.

Нагадаємо, громадяни України можуть надати допомогу щодо матеріально-технічного та медичного забезпечення Збройних сил України, зателефонувавши за номером 565 і автоматично перерахувавши на підтримку української армії 5 грн.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ