В Івано-Франківській області  рятувальники двічі виїжджали для надання допомоги людям в побуті

В Івано-Франківській області рятувальники двічі виїжджали для надання допомоги людям в побуті

26.03.14 12:54 0 692
24 березня о 17:15 год. до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС в області надійшло повідомлення про те, що в обласному центрі по вулиці Мазепи в одному із помешкань зачинилися двоє малолітніх дітей – 2-х та 1-року. Як з’ясувалося, мати неповнолітніх дітей на якусь мить вийшла з помешкання, а одна із дітей, в той момент, випадково зачинила двері зсередини. До місця виклику прибули рятувальники державної пожежно-рятувальної частини №1 м. Івано-Франківська, котрі за допомогою автодрабини проникли в квартиру та відчинили двері з середини.

Того ж дня, допомога рятувальників знадобилася і 87-літній жительці м.Надвірна. О 19:50 год. на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №11 м. Надвірна надійшло повідомлення від соціального працівника про те, що по вулиці Руднєва в одному з помешкань зачинилася 87-літня жінка і не виходить на зв’язок.

Рятувальники, котрі прибули до місця виклику, за допомогою автодрабини дісталися 4-го поверху та через вікно потрапили в помешкання і відчинили двері помешкання зсередини. Працівники швидкої невідкладної медичної допомоги, котрі також прибули до місця виклику, надали літній жінці медичну допомогу.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: на Самбірщині ...
Наступна новина: У Чернігові відкриють ...

КОМЕНТАРІ