"Дебош" на одній із АЗС Івано-Франківська

"Дебош" на одній із АЗС Івано-Франківська

26.03.14 11:16 0 740
Днями в м.Івано-Франківськ на пульт Державної служби охорони надійшов сигнал про спрацювання тривожної сигналізації з АЗС по вулиці Довженка. На місце події негайно було відправлено наряд групи затримання Державної служби охорони.

За лічені хвилини працівники ДСО прибули на місце події, де до них підійшов оператор заправки і пояснив суть виклику: невідома особа, яка зараз знаходиться на території АЗС заважала працювати та обслуговувати клієнтів - чолов’яга курив біля вхідних дверей з фотоелементом, які реагують на вхід та вихід людини внаслідок чого двері постійно то відкривалися то закривалися. На зауваження відійти від дверей чоловік не реагував, а навпаки почав виражатися нецензурною лайкою та бити скляні двері, внаслідок чого їх пошкодив.

Працівниками ДСО було зроблено зауваження, на що чоловік відреагував агресивно почав нецензурно висловлюватися в сторону працівників міліції, погрожувати фізичною розправою.

Дану особу було затримано. Під час затримання «дебошира» на його захист став чоловік, який почав перешкоджати затриманню. Згодом виявилося, що невідомий є його товаришем.

Через свої неадекватні дії та перешкоджанню роботі правоохоронцям, двох невідомих осіб було доставлено в Івано-Франківський міський відділ міліції.

Наразі по даному факту проводиться перевірка.

Марія Мельникович,

УДСО при УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Закарпаття: рокосівська ...

КОМЕНТАРІ