Львівщина: на Самбірщині тривають спільні патрулювання правоохоронців та громадськості з охорони громадського порядку

Львівщина: на Самбірщині тривають спільні патрулювання правоохоронців та громадськості з охорони громадського порядку

26.03.14 12:52 0 689
Правоохоронці Самбірщини спільно з представниками громадського формування «Муніципальна поліція» проводять спільні патрулювання з охорони громадського порядку.

«Останнім часом, міліціонери відчувають вагому допомогу громадян у забезпеченні правопорядку на території міста Самбора та району. В результаті таких спільних рейдів виявлено ряд правопорушень», - повідомив заступник начальника Самбірського міськвідділу міліції - начальник міліції громадської безпеки підполковник Руслан Зазулькевич.

Зокрема, у місті Самборі працівники ДАІ спільно з громадським формуванням «Муніципальна поліція» зупинили автомобіль «КАМАЗ» під керуванням 35-річного жителя Старосамбірського району, який перевозив піщано-гравійну суміш без відповідних документів. За такі протиправні дії водій поніс адміністративну відповідальність за ознаками ст. 85 КУпАП.

у Самборі співробітники служби ДАІ спільно з представниками громадського формуванням «Муніципальна поліція» зупинили легковий автомобіль, яким керував 26-річний чоловік в нетверезому стані. Водія даного авто притягнуто до адміністративної відповідальності за ознаками ч. 1 ст. 130 КУпАП .

Окрім того, працівники патрульно-постової служби міліції під час спільного рейду з представниками громадського формування «Муніципальна поліція» виявили 18-річного місцевого жителя, який перебував в нетверезому стані та порушував громадський порядок. Своїми діями цей молодий чоловік вчинив дрібне хуліганство. Його притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 173 КУпАП .

Враховуючи вагому допомогу міліціонерам зі сторони громадян у забезпечені правопорядку на Самбірщині, спільні патрулювання правоохоронців з представниками громадськості триватимуть і надалі.

Тетяна Охріменко,

помічник начальника Самбірського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ